Svensk ByggConcept

Stockholms län

Information

Byggnadsverksamhet och utveckling av fastigheter samt äga och förvalta fast egendom samt idka uthyrning av lokaler, maskiner, inventarier och inredningar inom byggbranschen. ävensom att idka finansieringsverksamhet, dock ej sådan som avses i lagen om kreditmarknadsbolag eller lagen om bankrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svensk ByggConcept vars bolagstyp är Enskild firma.

I Solna så är Svensk ByggConcept ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 2007-04-03 så skapades Svensk ByggConcept och företaget är har F-skattsedel Svensk ByggConcept har haft det sedan 2007-04-06.

Svensk ByggConcept är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-12

590925-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Solna.

Just nu är Svensk ByggConcept och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svensk ByggConcept så går det att nå dem via telefon på 073-6178881 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svensk ByggConcept är Grzeszek, Jan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .