AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN

Stockholms län

Information

580510-XXXX är organisationsnummer för bolaget AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN finns i.

AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN har varit registrerat sedan 1987-11-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN är följande:

Vill ni komma i kontakt med AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reparation, service och handel avseende bilar, automatlådor och bildelar

Det finns olika personer som har en koppling med AUTOMAT JOUREN BILSERVICE T. HELLMAN och det är Hellman, Tore Bertil som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,