P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT

Stockholms län

Information

P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT finns. I Solna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT har funnits sedan .

Vill ni skicka post till P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51293701.

Solna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT har idag 560108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT

Montering, renovering och försäljning av byggnads- material samt besiktningsuppdrag

I P.M.F. BRANDDÖRR- & SKYDDSRUMSKONSULT så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsberg, Per Mikael som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .