Identifikation varumärkesbyrå Norden AB

Stockholms län

Information

I Solna finns det ett Aktiebolag som heter Identifikation varumärkesbyrå Norden AB. Det finns flera verksamheter som liknar Identifikation varumärkesbyrå Norden AB i Stockholms län. Solna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Identifikation varumärkesbyrå Norden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-25 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-10-15 så har Identifikation varumärkesbyrå Norden AB varit registrerat och sedan 2007-10-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Identifikation varumärkesbyrå Norden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Solna.

Vill man komma i kontakt med Identifikation varumärkesbyrå Norden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ankdammsg. 35, 171 67, Solna. Vi ni istället prata med Identifikation varumärkesbyrå Norden AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom områdena varumärkesstrategi, marknadskommunikation och upplevelse- arrangemang, adminstrativ utveckling, köpa och sälja aktier och värdehandlingar, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Young, Henric Uk-Man som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Christianson, Lars Bo Edvard som är född 1958 och har titeln Suppleant, Högelin, Ulf Johan Otto som är född 1964 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Identifikation varumärkesbyrå Norden AB har 556739-9943 som sitt organisationsnummer.