Billy Linders Plattsättning AB

Stockholms län

Information

Billy Linders Plattsättning AB är ett bolag som finns i Solna. I Billy Linders Plattsättning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Linder, Billy Jeanroger Kabangu som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Louise Mari som är född 1968 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Billy Linders Plattsättning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Billy Linders Plattsättning AB på telefon 070-4444826.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva plattsättning och byggverksamhet, konsultverksamhet inom samma områden samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Billy Linders Plattsättning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Billy Linders Plattsättning AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Billy Linders Plattsättning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-15 och Billy Linders Plattsättning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Billy Linders Plattsättning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Billy Linders Plattsättning AB har 556736-6082 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.