Jonas Lund IT och Media AB

Stockholms län

Information

Jonas Lund IT och Media AB är ett bolag som finns i Solna. I Jonas Lund IT och Media AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lund, Per Jonas som är född 1981 och har titeln VD, Lund, Per Jonas som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Jan Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Holm, Gun Elisabeth som är född 1955 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jonas Lund IT och Media AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jonas Lund IT och Media AB på telefon 070-6827217.

Bolaget ska bedriva utvecklings- och konsultverksamhet inom IT och media, företrädesvis dataspel samt med detta förenlig verksamhet.

Idag är Jonas Lund IT och Media AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jonas Lund IT och Media AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jonas Lund IT och Media AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-28 och Jonas Lund IT och Media AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jonas Lund IT och Media AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jonas Lund IT och Media AB har 556726-8148 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.