Peak IT AB

Stockholms län

Information

Peak IT AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där Peak IT AB finns. I Solna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Peak IT AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Peak IT AB har haft sedan 2007-04-28. Peak IT AB har funnits sedan och 2007-03-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Peak IT AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Parkv. 2 A, 169 35, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50121100.

Solna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Peak IT AB Privat, ej börsnoterat.

Peak IT AB har idag 556718-3693 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Peak IT AB

Bolaget ska tillhandahålla IT medarbetare personal konsulter på tillfällig projektbasis till kunder och därmed förenlig verksamhet.

I Peak IT AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Klas Gerhard som är född 1975 och har titeln VD, Bengtsson, Klas Gerhard som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Mudde, Cornelis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vervelde, Geertrudes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Roos, Carl Didrik som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor.