IBEE Media Solution AB

Stockholms län

Information

556712-6312 är organisationsnummer för bolaget IBEE Media Solution AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IBEE Media Solution AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som IBEE Media Solution AB finns i.

IBEE Media Solution AB har varit registrerat sedan 2006-10-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för IBEE Media Solution AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-04-17.

IBEE Media Solution AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IBEE Media Solution AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med IBEE Media Solution AB så kan ni göra det på telefon genom 076-3277600 eller genom brev på följande adress:
Hannebergsg. 32, 171 68, Solna

Mjukvaruutveckling och konsultverksamhet inom data,media och events samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IBEE Media Solution AB och det är Bergström, Nils Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grönlund, Karl Bengt Robert som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rexhammar, Hanna Maria som är född 1966 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,