Attraktor Marketing AB

Stockholms län

Information

Attraktor Marketing AB är ett av många bolag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som Attraktor Marketing AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Attraktor Marketing AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-09-28.

Attraktor Marketing AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-08-22. Men sedan 2006-09-28 så har Attraktor Marketing AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Enköpingsv. 7 B, 170 66, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Attraktor Marketing AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-224460.

Solna arbetar för att bolag som Attraktor Marketing AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Attraktor Marketing AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Resursförstärkning, utbildning och konsulting på området försäljning och marknadsföring. Vi riktar vår assistans till samtliga kundkategorier och branscher.

Firmatecknare för Attraktor Marketing AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Attraktor Marketing AB och det är följande personer, Forssén, Sven Mats Gösta som är född 1960 och har titeln Likvidator, Landström, Thomas Billy som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Attraktor Marketing AB är 556709-2555.