John Nilsson Konsult AB

Stockholms län

Information

John Nilsson Konsult AB är ett företag som finns i Solna. I John Nilsson Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, John Gustaf Daniel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagergren, Britt Helena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Westin, Ulf som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med John Nilsson Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå John Nilsson Konsult AB på telefon 08-4705872.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva affärs och datakonsultverksamhet samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är John Nilsson Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

John Nilsson Konsult AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

John Nilsson Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och John Nilsson Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för John Nilsson Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

John Nilsson Konsult AB har 556706-8134 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.