Medley Söderort AB

Stockholms län

Information

Medley Söderort AB är ett av många verksamheter som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som Medley Söderort AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Medley Söderort AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dalv. 14, 169 56, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Medley Söderort AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50382700.

Solna arbetar för att verksamheter som Medley Söderort AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Medley Söderort AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva anläggningar och verksamhet för bad, idrott, motion, friskvård, fritid, café, restaurang samt rekreation samt därmed förenlig verksamhet, äga och förvalta fastigheter.

Firmatecknare för Medley Söderort AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -externa firmatecknaren.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Medley Söderort AB och det är följande personer, Claesson, Pia Erica Gunhild som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Muellner, Johannes Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bjöns, Ulf Yngve som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Karl Folke som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Perrin, Caj William som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson Linder, Eva Maria som är född 1950 och har titeln Revisor.PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Medley Söderort AB är 556696-4218.