Candy House I Sthlm AB

Stockholms län

Information

Candy House I Sthlm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där Candy House I Sthlm AB finns. I Solna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Candy House I Sthlm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Candy House I Sthlm AB har haft sedan 2006-02-23. Candy House I Sthlm AB har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Candy House I Sthlm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gjuteriv. 20, 168 67, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4450520.

Solna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Candy House I Sthlm AB Privat, ej börsnoterat.

Candy House I Sthlm AB har idag 556694-0382 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Candy House I Sthlm AB

Bolaget ska bedriva försäljning av godis, läsk och engångsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Candy House I Sthlm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arouche, Joumana som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bahi, Antoun som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Moussally, Charbel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor, .