Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Solna och Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB är att Bolaget är inaktivt.

Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-08-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB ska trivas.

I Solna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara detaljhandel med ur och accessoarer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB inte är momsregistrerat.

Idag är Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-122211.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB är Jansson, Per-Åke Lennart som är född 1954 och har titeln VD, Jansson, Per-Åke Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedeby, Åke Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, Nyström, Jan Bertil Antero som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Stjärnurmakarna Stora Nygatan i Malmö AB har 556684-5771 som sitt organisationsnummer.