H.E.R.A Mekaniska Slip AB

Stockholms län

Information

H.E.R.A Mekaniska Slip AB är ett bolag som finns i Solna. I H.E.R.A Mekaniska Slip AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Buch Rasmussen, Jens Peder Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bengt Krister som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Helling, Bo Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Ingegerd Agneta Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 7 AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med H.E.R.A Mekaniska Slip AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå H.E.R.A Mekaniska Slip AB på telefon 08-7349170.

Bolaget ska bedriva mekanisk verkstad med specialité centerlesslipning och rullpollering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är H.E.R.A Mekaniska Slip AB av bolagstypen Aktiebolag.

H.E.R.A Mekaniska Slip AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

H.E.R.A Mekaniska Slip AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-03 och H.E.R.A Mekaniska Slip AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H.E.R.A Mekaniska Slip AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

H.E.R.A Mekaniska Slip AB har 556673-5741 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.