Ventelo Försäljning AB

Stockholms län

Information

Ventelo Försäljning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där Ventelo Försäljning AB finns. I Solna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ventelo Försäljning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ventelo Försäljning AB har haft sedan 2005-02-17. Ventelo Försäljning AB har funnits sedan och 2005-02-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ventelo Försäljning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vretenv. 13 B, 171 54, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-223999.

Solna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ventelo Försäljning AB Privat, ej börsnoterat.

Ventelo Försäljning AB har idag 556670-9118 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Ventelo Försäljning AB

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av tjänster inom tele- och datakommunikation och därmed förenlig verksamhet.

I Ventelo Försäljning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blom, Sven Anders Peter som är född 1961 och har titeln Extern VD, Assarson Frydlinger, David Torsten H som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander Ansgariusson, Mattias K F som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Matesa, Damir Anton som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .