Järla Sjö Konsult AB

Stockholms län

Information

Järla Sjö Konsult AB är en verksamhet som finns i Solna. I Järla Sjö Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmström, Harald Åke Mauritz som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Per Johan Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Järla Sjö Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Järla Sjö Konsult AB på telefon 070-7770181.

Bolagets verksamhet skall vara finansiell rådgivning främst avseende försäkringar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Järla Sjö Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Järla Sjö Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Järla Sjö Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-19 och Järla Sjö Konsult AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Järla Sjö Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Järla Sjö Konsult AB har 556667-1169 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.