Nolmark Development AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nolmark Development AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Solna här finns det många olika Aktiebolag. Nolmark Development AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Solna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Nolmark Development AB är momsregistrerat sedan2004-08-09 och har organisationsnummer 556656-1519.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-7777255 alternativt besöka eller skicka post till Nolmark Development AB på följande adress Tottv. 28, 169 54, Solna.

Nolmark Development AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-08-09.

I Nolmark Development AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nolmark, Henrik Anders Kristian som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra utvecklings-, utrednings- och utvärderingsarbete inom bl.a kultur- och kulturarvsområdet, stadsmiljö och stadsutveckling, lokal och regional utvecklingsplanering, forskning, utbildning och därmed jämförlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom.