EKIS, Maskinuthyrarna AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva uthyrning och försäljning av maskiner och verktyg i byggsektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EKIS, Maskinuthyrarna AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Solna så är EKIS, Maskinuthyrarna AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 2004-02-02 så skapades EKIS, Maskinuthyrarna AB och bolaget är har F-skattsedel EKIS, Maskinuthyrarna AB har haft det sedan 2004-04-09.

EKIS, Maskinuthyrarna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-09

556655-4688 är organisationsnummret för bolaget som finns i Solna.

Just nu är EKIS, Maskinuthyrarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med EKIS, Maskinuthyrarna AB så går det att nå dem via telefon på 08-7357510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom EKIS, Maskinuthyrarna AB är Engerdahl, Peter Bengt som är född 1967 och har titeln VD, Engerdahl, Peter Bengt som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Lars Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Erik Orvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Stig Hugo som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor.