Barnens Kök AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Solna och Barnens Kök AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Barnens Kök AB är ett av dem. Statusen för Barnens Kök AB är att Bolaget är aktivt.

Barnens Kök AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Solna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Barnens Kök AB ska trivas.

Barnens Kök AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29. I Solna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedrva cateringverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barnens Kök AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29.

Idag är Barnens Kök AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Barnens Kök AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3141523.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Barnens Kök AB är Mossberg, Astrid Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mossberg, Morgan Birger som är född 1968 och har titeln Suppleant, Deurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, ADE Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Barnens Kök AB har 556653-1140 som sitt organisationsnummer.