Rezidor Park AB

Stockholms län

Information

556636-5986 är organisationsnummer för företaget Rezidor Park AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rezidor Park AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Rezidor Park AB finns i.

Rezidor Park AB har varit registrerat sedan 2002-12-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rezidor Park AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-18.

Rezidor Park AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rezidor Park AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Rezidor Park AB så kan ni göra det på telefon genom 08-50688720 eller genom brev på följande adress:
Hemvärnsg. 15, 171 54, Solna

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva hotell- och restaurangverksamhet, marknadsföring och konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rezidor Park AB och det är Kleiven, Knut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gartmann, Christian Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stendahl, Ingeborg Monica Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Per Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Strömberg, Alf Thomas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor