Axellus AB

Stockholms län

Information

I Solna finns det ett Aktiebolag som heter Axellus AB. Det finns flera bolag som liknar Axellus AB i Stockholms län. Solna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Axellus AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-26 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-06-26 så har Axellus AB varit registrerat och sedan 2001-12-26 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Axellus AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Solna.

Vill man komma i kontakt med Axellus AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Axellus AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av hälsokost, naturläkemedel, skönhetsprodukter och liknande produkter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Engström, Jens Roger som är född 1967 och har titeln Extern VD, Nilssen, Stig Ebert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Höeg, Johannes Arbo som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nordby, Jan Roar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Engström, Jens Roger -Höeg, Johannes Arbo -Nilssen, Stig Ebert -Nordby, Jan Roar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Axellus AB har 556612-5653 som sitt organisationsnummer.