Visionera Aktiebolag

Stockholms län

Information

556609-6672 är organisationsnummer för verksamheten Visionera Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Visionera Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Visionera Aktiebolag finns i.

Visionera Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-05-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Visionera Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-06.

Visionera Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Visionera Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Visionera Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0771-105000 eller genom brev på följande adress:
Infanterig. 19, 171 59, Solna

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i mjukvaror inom databranschen, förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Visionera Aktiebolag och det är Hellström, Tommy Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fagerström, Carl Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Olof Karl Gustaf som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,