Maturitas AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Maturitas AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Solna här finns det många olika Aktiebolag. Maturitas AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Solna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Maturitas AB är momsregistrerat sedan2001-05-15 och har organisationsnummer 556609-3554.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6558253 alternativt besöka eller skicka post till Maturitas AB på följande adress Illerstigen 24, 170 71, Solna.

Maturitas AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-05-15.

I Maturitas AB så sitter följande personer i styrelsen: , Aveberger, Anne-Charlotte som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet bestående av utredningar, upphandlingsstöd, utvecklingsstöd, införandestöd, metodstöd samt verksamhetsstöd ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget skall rikta sin verksamhet mot företag, myndigheter och andra organisationer som avser utnyttja eller redan utnyttjar informationsteknologi i sin egen verksamhet och eller avser arbeta med eller redan arbetar med stöd av strukturerade processer och metoder.