Salescore Sweden AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Solna och Salescore Sweden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Salescore Sweden AB är ett av dem. Statusen för Salescore Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Salescore Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Solna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Salescore Sweden AB ska trivas.

Salescore Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-04. I Solna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra konsulttjänster och försäljningsuppdrag inom segmentet köks- och presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salescore Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-28.

Idag är Salescore Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Salescore Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55690091.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Salescore Sweden AB är Olsson, Eva Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Per Victor som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Emelie Charlotta Sofie som är född 1980 och har titeln Suppleant, Suhr Perez, Eva Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Salescore Sweden AB har 556608-1468 som sitt organisationsnummer.