von Plomgren Förvaltning AB

Stockholms län

Information

von Plomgren Förvaltning AB är ett av många bolag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som von Plomgren Förvaltning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

von Plomgren Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-03-02.

von Plomgren Förvaltning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-12-22. Men sedan 2001-03-02 så har von Plomgren Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gustafsv. 10, 169 58, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på von Plomgren Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4466130.

Solna arbetar för att bolag som von Plomgren Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för von Plomgren Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för von Plomgren Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till von Plomgren Förvaltning AB och det är följande personer, von Plomgren, Anders Carl Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, von Plomgren, Agneta Görel M som är född 1964 och har titeln Suppleant, Silveby, Per Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Silveby Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för von Plomgren Förvaltning AB är 556602-6067.