SIDEC AB

Stockholms län

Information

556586-5754 är organisationsnummer för verksamheten SIDEC AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SIDEC AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som SIDEC AB finns i.

SIDEC AB har varit registrerat sedan 2000-03-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för SIDEC AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

SIDEC AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SIDEC AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med SIDEC AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4777600 eller genom brev på följande adress:
Fogdevreten 2, 171 65, Solna

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt bedriva forskning, utveckling samt försäljning inom området för medicin och teknologi och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SIDEC AB och det är Flink, Ola Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Meijer, Sven Folke som är född 1949 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Rydingstam, Jenny Birgitta som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,