Qmix Aktiebolag

Stockholms län

Information

556583-5112 är organisationsnummer för bolaget Qmix Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Qmix Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Qmix Aktiebolag finns i.

Qmix Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-01-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Qmix Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-24.

Qmix Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Qmix Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Qmix Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-4747332 eller genom brev på följande adress:
Smidesv. 12, 171 41, Solna

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av system, produkter och tjänster för fjärravläsning av energinyttjor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget har till föremål för sin verksamhet ävensom att köpa, sälja och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Qmix Aktiebolag och det är Bryant-Meisner, Tom Hugo Rudolf som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Egnell, Lars Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenberg, Stephen som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kaijser, Johan Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,