Xrosswind Network Sweden AB

Stockholms län

Information

Xrosswind Network Sweden AB är ett av många bolag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som Xrosswind Network Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Xrosswind Network Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-12-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Xrosswind Network Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7300474.

Solna arbetar för att bolag som Xrosswind Network Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Xrosswind Network Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva utveckling, konsultationer och försäljning av egenutvecklade programvaror och tjänster, import, försäljning och support för dataprodukter, mjukvara- och hårdvara, äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Xrosswind Network Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Xrosswind Network Sweden AB och det är följande personer, Rodriguez, David Miguel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Xrosswind Network Sweden AB är 556581-8902.