Bently Nevada Sweden AB

Stockholms län

Information

556579-2248 är organisationsnummer för företaget Bently Nevada Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bently Nevada Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Bently Nevada Sweden AB finns i.

Bently Nevada Sweden AB har varit registrerat sedan 1999-12-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bently Nevada Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Bently Nevada Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bently Nevada Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Lysell, Ingela Marie Darling

Vill ni komma i kontakt med Bently Nevada Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55950828 eller genom brev på följande adress:
Länsmansv. 8, 147 31, Tumba

Bolaget skall bedriva försäljning, service och utbildning till kunder med roterande och växelverkande maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bently Nevada Sweden AB och det är Lysell, Ingela Marie Darling som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Enocson, Hans Eric som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tibbling, Nils Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Sture som är född 1965 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Flink, Björn Hjalmar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor