Appen Hydraulservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

556579-0093 är organisationsnummer för företaget Appen Hydraulservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Appen Hydraulservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Appen Hydraulservice Aktiebolag finns i.

Appen Hydraulservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-11-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-12-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Appen Hydraulservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Appen Hydraulservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Appen Hydraulservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Appen Hydraulservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0735-164413 eller genom brev på följande adress:
LIDA 1, 640 43, Ärla

Bolaget ska bedriva reparation, service och handel med maskiner och fordon samt marknadsföring av maskiner och konsulttjänster företrädesvis inom transportsektorn och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Appen Hydraulservice Aktiebolag och det är Husemann, Suphawadi som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Husemann, Kim Joakim Tommy som är född 1969 och har titeln Suppleant,