Ahlm Investor AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ahlm Investor AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Solna här finns det många olika Aktiebolag. Ahlm Investor AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Solna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Ahlm Investor AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556568-5350.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6897401 alternativt besöka eller skicka post till Ahlm Investor AB på följande adress TULEVÄGEN 7A, 181 32, Lidingö.

Ahlm Investor AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Ahlm Investor AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Rudén, Malin Emilia som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall för egen räkning bedriva handel med samt förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva handel, import och export, samt investeringar i vin och därmed förenlig verksamhet.