Alefjord Trading AB

Stockholms län

Information

556561-6413 är organisationsnummer för bolaget Alefjord Trading AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alefjord Trading AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Alefjord Trading AB finns i.

Alefjord Trading AB har varit registrerat sedan 1998-10-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alefjord Trading AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Alefjord Trading AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alefjord Trading AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Alefjord Trading AB så kan ni göra det på telefon genom 08-302650 eller genom brev på följande adress:
Karolinag. 10 B, 171 58, Solna

Bolaget skall bedriva import, export, försäljning, distribution och handel med taxfreevaror såsom livsmedel, kosmetika, hem- elektronik, sportartiklar och möbler samt med dessa förenad verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alefjord Trading AB och det är Alefjord, Klas Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Alefjord, Ingela Lillemor som är född 1955 och har titeln Suppleant, Larsson, Asta Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,