Wind Mitt i Prick AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av profilprodukter och presentreklam samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wind Mitt i Prick AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Solna så är Wind Mitt i Prick AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 1998-06-24 så skapades Wind Mitt i Prick AB och företaget är har F-skattsedel Wind Mitt i Prick AB har haft det sedan 1998-01-01.

Wind Mitt i Prick AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556557-5163 är organisationsnummret för företaget som finns i Solna.

Just nu är Wind Mitt i Prick AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Wind Mitt i Prick AB så går det att nå dem via telefon på 08-50641900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hagberg, Anette Helena -Harting, Anders Holger Theo

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wind Mitt i Prick AB är Hagberg, Anette Helena som är född 1961 och har titeln VD, Broström, Gunnar Bert-Ove som är född 1958 och har titeln Vice VD, Hagberg, Anette Helena som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Broström, Gunnar Bert-Ove som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Harting, Anders Holger Theo som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holfve, Per-Olof Oa som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotIggberg, Lena Maria som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nermark, Måns Wicktor som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorPettersson, Alf Håkan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.