Skanska Fastigheter Trä AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skanska Fastigheter Trä AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Solna så är Skanska Fastigheter Trä AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 1996-09-12 så skapades Skanska Fastigheter Trä AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556534-2507 är organisationsnummret för bolaget som finns i Solna.

Just nu är Skanska Fastigheter Trä AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Skanska Fastigheter Trä AB så går det att nå dem via telefon på 08-50435061 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Behring, Anders Gunnar -Hedbeck, Ann-Marie Inez i förening med en av -Arehult, Caroline -Odelstam, Jan Krister Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skanska Fastigheter Trä AB är Behring, Anders Gunnar som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Arehult, Caroline som är född 1973 och har titeln VD, Arehult, Caroline som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Odelstam, Jan Krister som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedbeck, Ann-Marie Inez som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Haaber-Bernth, Caroline Maria som är född 1973 och har titeln RevisorTagde, Anders Wilhelm som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .