Skommars El & Tele Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva el och tele installationer jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skommars El & Tele Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Solna så är Skommars El & Tele Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 1996-02-16 så skapades Skommars El & Tele Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Skommars El & Tele Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Skommars El & Tele Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556529-8022 är organisationsnummret för företaget som finns i Solna.

Just nu är Skommars El & Tele Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Skommars El & Tele Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5838371 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skommars El & Tele Aktiebolag är Skommar, Ulf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindman, Lena Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .