Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag

Stockholms län

Information

556525-2375 är organisationsnummer för företaget Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag finns i.

Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-31 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-988686 eller genom brev på följande adress:
Ankdammsg. 1, 171 43, Solna

Bolaget skall bedriva lokalvård, utbildning inom lokalvård fastighetsskötsel och vård samt gymnasial utbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Servicegymnasiet, Espenes Fria Gymnasium Aktiebolag och det är Alsenholt, Raymond Ragnar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Espenes Alsenholt, Kari som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,