Kalkyl & Kompani i Solna Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Kalkyl & Kompani i Solna Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Solna här finns det många olika Aktiebolag. Kalkyl & Kompani i Solna Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Solna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Kalkyl & Kompani i Solna Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556523-5594.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-202099 alternativt besöka eller skicka post till Kalkyl & Kompani i Solna Aktiebolag på följande adress Friluftsv. 4, 172 40, Sundbyberg.

Kalkyl & Kompani i Solna Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Kalkyl & Kompani i Solna Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Marie Ulrica som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom data och elektronisk konstruktion, företrädesvis avseende mjukvara, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.