Elma Instruments AB

Stockholms län

Information

Elma Instruments AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där Elma Instruments AB finns. I Solna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elma Instruments AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Elma Instruments AB har haft sedan 1998-01-01. Elma Instruments AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Elma Instruments AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pepparv. 27, 123 56, Farsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-4475770.

Solna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Elma Instruments AB Privat, ej börsnoterat.

Elma Instruments AB har idag 556521-2890 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bendixen, Lars Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Elma Instruments AB

Bolaget skall bedriva verksamhet med import och marknadsföring av elektronisk mätutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Elma Instruments AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bendixen, Lars som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Bendixen, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundsteen, Morten Helmuth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Bo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lilliecrona, Mats Gunnar Conrad som är född 1948 och har titeln Delgivningsbar person, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln RevisorTönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .