Oscar Caesar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med veteranbilar och leksaker samt utöva konsultationsverksamhet inom marknadsföring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Oscar Caesar Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Solna så är Oscar Caesar Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 1995-01-11 så skapades Oscar Caesar Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

Oscar Caesar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556506-5546 är organisationsnummret för bolaget som finns i Solna.

Just nu är Oscar Caesar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Oscar Caesar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-275587 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Oscar Caesar Aktiebolag är Caesar, Bo Oskar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Caesar, Gunnel Ingegärd som är född 1942 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .