TGC Communication AB

Stockholms län

Information

TGC Communication AB är ett av många bolag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som TGC Communication AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TGC Communication AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TGC Communication AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-04-19. Men sedan 1994-01-01 så har TGC Communication AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Arenav. 41, 121 77, Johanneshov. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TGC Communication AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56250050.

Solna arbetar för att bolag som TGC Communication AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TGC Communication AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utveckla telecommunmications produkter och tjänster för typgodkännande och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TGC Communication AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dzieciaszek, Jerzy -Magnuson, Roger.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TGC Communication AB och det är följande personer, Dzieciaszek, Jerzy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnuson, Roger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gisel, Lars Heinrich som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TGC Communication AB är 556485-8404.