Actorius Aktiebolag

Stockholms län

Information

Actorius Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som Actorius Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Actorius Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Actorius Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-05-12. Men sedan 1996-01-01 så har Actorius Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Torstenssonsg. 3, 114 56, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Actorius Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8275155.

Solna arbetar för att bolag som Actorius Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Actorius Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall driva ekonomisk och teknisk konsultation såsom bokföring och rådgivning, projektledning, utredning och kontrollverksamhet. Därutöver skall bolaget arbeta med all slags konsultation inom media, musik, spel och nöjesbranschen samt bedriva handel med värdeppper, lös och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Actorius Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Actorius Aktiebolag och det är följande personer, Lindvall, Johan Pontus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kimby, Mats Gunnar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sandström, Jan Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Jan Sandström Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Actorius Aktiebolag är 556467-1526.