Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

556467-0379 är organisationsnummer för bolaget Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag finns i.

Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-05-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0224-15475 eller genom brev på följande adress:
Norrbyg. 19, 733 31, Sala

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma O Nilsson Aktiebolag och det är Nilsson, Olof Christian som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ivar Lars-Ove som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,