Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

556429-1721 är organisationsnummer för bolaget Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag finns i.

Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-07-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7301380 eller genom brev på följande adress:
Aspstigen 7, 169 34, Solna

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultverksamhet inom områdena chefsutveckling, kommunikation, innefattande presentationsteknik, lärarträning och mötesteknik, handledning, ekonomi, förändringsarbete, kompetenspolicy, samt till nämnda områden näraliggande verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Tribunen- Ledarskap, Kommunikation och Kompetensutveckling Lennart Johansson Aktiebolag och det är Johansson, Stig Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Engla Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sven Lennart Rune som är född 1947 och har titeln Revisor,