Ekonomigruppen i Solna AB

Stockholms län

Information

Ekonomigruppen i Solna AB är ett av många bolag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som Ekonomigruppen i Solna AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekonomigruppen i Solna AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ekonomigruppen i Solna AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-05-22. Men sedan 1991-01-01 så har Ekonomigruppen i Solna AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lignag. 11, 117 34, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekonomigruppen i Solna AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4289700.

Solna arbetar för att bolag som Ekonomigruppen i Solna AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekonomigruppen i Solna AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva revisionsbyråverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekonomigruppen i Solna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekonomigruppen i Solna AB och det är följande personer, Lagerlöf, Björn Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerlöf, Eva Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nordström, Björn Christer som är född 1940 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekonomigruppen i Solna AB är 556426-6459.