Christina Alm EkonomiService Aktiebolag

Stockholms län

Information

556424-7731 är organisationsnummer för företaget Christina Alm EkonomiService Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christina Alm EkonomiService Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Christina Alm EkonomiService Aktiebolag finns i.

Christina Alm EkonomiService Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christina Alm EkonomiService Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Christina Alm EkonomiService Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christina Alm EkonomiService Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Christina Alm EkonomiService Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-58242540 eller genom brev på följande adress:
Armég. 25, 171 71, Solna

Bolaget skall driva redovisningstjänster, administrativa och organisatoriska tjänster, konsult- och utbildningstjänster, sälja och utveckla dataprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christina Alm EkonomiService Aktiebolag och det är Alm, Christina Margareta som är född 1945 och har titeln VD, Alm, Erik Torsten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Christina Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Zell, Ivar Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,