Engineer Arne Johansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Engineer Arne Johansson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Solna. I Engineer Arne Johansson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Arne Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Johan Olof Martin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ewa Barbro Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Engineer Arne Johansson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Engineer Arne Johansson Aktiebolag på telefon 08-7521741.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet med fordonsteknik, driftsäkerhet och underhållsteknik för i huvudsak mekaniska och elektriska utrustningar, materialteknik med tonvikt på polymerer, keramer och halvledarmeterial, medicinsk teknik, miljö- och energiteknik samt förvaltning av skogsfastigheter ävensom därmed förenlig verksamhet.

Idag är Engineer Arne Johansson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Engineer Arne Johansson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Engineer Arne Johansson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Engineer Arne Johansson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Engineer Arne Johansson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Engineer Arne Johansson Aktiebolag har 556397-9227 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.