Christer Lindh Management Services Aktiebolag

Stockholms län

Information

Christer Lindh Management Services Aktiebolag är en verksamhet som finns i Solna. I Christer Lindh Management Services Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backman, Inger Elisabet som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Carl Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Karl Håkan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Christer Lindh Management Services Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Christer Lindh Management Services Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och lös egendom samt bedriva teknisk och ekonomisk utvecklingsverksamhet inom energi, trafik, industri och offenlig förvaltning.

Idag är Christer Lindh Management Services Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Christer Lindh Management Services Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Christer Lindh Management Services Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Christer Lindh Management Services Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Christer Lindh Management Services Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindh, Carl Christer

Christer Lindh Management Services Aktiebolag har 556390-9687 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.