ENDEVO Aktiebolag

Stockholms län

Information

ENDEVO Aktiebolag är ett företag som finns i Solna. I ENDEVO Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aspenberg, Patrick Adrian som är född 1979 och har titeln Extern firmatecknare, Fredricsson, Bengt Anders som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Holmberg, Lars-Erik Roland som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Szemere Olsson, Fredrika Gisela som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Suomi, Marcus Rainer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eerola, Ilkka Perttu som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKolari, Seppo Juhani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ENDEVO Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ENDEVO Aktiebolag på telefon 08-41016800.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom produktutveckling och verksamhetsflöden företrädesvis inom dataindustri och electronic- branchen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ENDEVO Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ENDEVO Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ENDEVO Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och ENDEVO Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ENDEVO Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Aspenberg, Patrick Adrian i förening med en av -Fredricsson, Bengt Anders -Holmberg, Lars-Erik Roland -Szemere Olsson, Fredrika Gisela

ENDEVO Aktiebolag har 556387-9039 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.