Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Solna och Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-27. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Solna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag ska trivas.

Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Solna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva film- och videoproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7300720.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag är Lund, Sören Per som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Ingrid Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Amilon, Johan Carl Adam som är född 1949 och har titeln Revisor, Amilon Johan som är född och har titeln Revisor, .

Inspelningsteamet i Danderyd Aktiebolag har 556347-8709 som sitt organisationsnummer.