Digital Vision Aktiebolag

Stockholms län

Information

556319-4041 är organisationsnummer för företaget Digital Vision Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Digital Vision Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Digital Vision Aktiebolag finns i.

Digital Vision Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-02-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Digital Vision Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Digital Vision Aktiebolag är Publikt bolag och det finns flera bolag i Solna som också är Publikt bolag.

Firmatecknare för Digital Vision Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Digital Vision Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54618200 eller genom brev på följande adress:
Solna strandv. 98, 171 54, Solna

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att självt samt genom hel- och delägda bolag utveckla, tillverka och försälja utrustning för bearbetning, lagring och överföring inom TV-, film- och mediaområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Digital Vision Aktiebolag och det är Broman, Bengt Ernest som är född 1953 och har titeln VD, Broman, Bengt Ernest som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramsin, Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ericsson, Greger Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mohlin, Per-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Schyborger, Gert Ivan Sigvard som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamotDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Forsberg, Karl Svante som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,